Bijgerecht/ Boerenkool/ Ladies lunch/ Pesto

Boerenkoolpesto

Er is niets zo veelzijdig als een goede pesto! Veelzijdig in gebruik en in ingrediënten. Deze versie heb ik bedacht toen ik boerenkool over had waar ik chips mee had gemaakt en ik vind hem top. Ook fijn, hij is super gezond door de rauwe boerenkool en de superfood; hennepzaad. Pesto die doe je op een geroosterde speltboterham met wat kipfilet of lekker vega met tomaat erop. Of over de healthy pizza die binnenkort ook online komt. Je kunt hem ook bij een volkorenpasta doen of als lekker tussendoortje op een homemade cracker.

Print Recipe
Cooking Time: 10 min

Ingredients

  • 1 groot blad rauwe boerenkool
  • 100 gram hennepzaad
  • 50 gram parmezaanse kaas
  • Half knoflookteentje
  • 3 eetlepels olijfolie
  • peper en zout naar smaak

Instructions

1

Was en droog de boerenkool. Rooster het hennepzaad kort. Stop beiden in de keukenmachine samen met parmezaanse kaas, knoflook en olijfolie. Pureer dit kort en voeg vervolgens de peper en zout naar smaak toe.

print

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Phoenix golf for beginners
    12 juni 2015 at 12:36

    It is perfect time to make some plans for the future and it is time
    to be happy. I’ve read this post and if I could I wish to suggest you few interesting things or tips.
    Maybe you could write next articles referring to this article.
    I desire to read more things about it!

    Take a look at my blog post … Phoenix golf for beginners

  • Geef een reactie