Basilicum/ Geitenkaas/ Lunch/ Monday till Friday Dish/ Quikie/ Tomaat

Speltboterham tomaat- geitenkaas

Veel mensen vragen aan mij: wat is een lekker en verantwoord lunch gerechtje. Nou dit is mijn favoriet, ik ben een brood en geitenkaas fan dus dit is een topper voor mij :-)) tomaat geitenkaas

  • 10 cherrytomaatjes
  • 50 gram zachte geitenkaas
  • 1 sjalot
  • peper en zout
  • 1 speltboterham
  • wat basilicum
  • wat rozemarijn
  • olijfolie

Verwarm de oven voor op 200 graden. Was de tomaatjes en snij ze in vieren. Snipper het sjalotje. Doe de tomaatjes en de sjalot in een ovenschaaltje doe er wat olijfolie, peper, zout bij. Hak de kruiden en roer deze ook door de tomaten. Verkruimel de geitenkaas boven de tomaten en zet dit voor ongeveer 7 minuten in de oven.

Rooster het brood en doe daarna het tomaten-geitenkaas mengsel op de boterham. ZOOOO lekker!

Lunch gerecht voor 1 persoon.

Enjoy

print

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    Foodies In Shape – Dag 4 – Donderdag | Foodies in Heels
    15 juni 2015 at 20:54

    […] 12.00 – Geroosterde speltboterham met tomaat en geitenkaas uit de ovenΒ  […]

  • Reply
    Foodies In Shape – Dag 24 – Zaterdag | Foodies in Heels
    27 juni 2015 at 08:53

    […] 12.00 – Speltboterham geitenkaas -tomaat […]

  • Reply
    Foodies in Shape – Dag 22 – Donderdag | Foodies in Heels
    17 augustus 2015 at 16:46

    […] 12.00 – Speltboterham tomaat – geitenkaas […]

  • Geef een reactie