Foodies In Shape

Foodies In Shape – Weekmenu – Week 4

Foodies in shape

Donderdag
07.30 – Warm water met vers citroensap van halve citroen
08.00 – 2 rijstwafels met 20plus smeerkaas
10.00 – kiwi
12.00 – grote bak yoghurt of skyr met verschillene noten, verschillend fruit en hennepzaad
14.00 – snoeptomaatjes
16.00 – gekookt ei
18.00 – Gevulde puntpaprika’s met quinoa en gamba’s – kook wat extra quinoa voor salade voor de volgende dag

Vrijdag
07.30 – Warm water met vers citroensap van halve citroen
08.00 – smoothie van spinazie, kiwi, bleekselderij, gember en kokoswater
10.00 – bakje aardbeien
12.00 – quinoa van de vorige dag met rauwkost naar keuze bv: wortel geraspt, bosui, gerookte kipreepjes en wat olijfolie en limoensap
14.00 – rijstwafel
16.00 – rolletjes kipfilet met komkommer
18.00 – zalm uit de oven Asian- Style

Zaterdag
07.30 – Warm water met vers citroensap van halve citroen
08.00 – ontbijtpannekoekjes
10.00 – schuim met een staafmixer wat kokosmelk op en daarbij wat verse ananas: alsof je al op vakantie bent. Niet te veel van de kokosmelk pakken he :-))
12.00 – Omelet met champignons, paprika, verse spinazie en klein beetje parmezaanse kaas
14.00 – kiwi
16.00 – 2 rolletjes kipfilet gevuld met komkommer en 20plus smeerkaas
18.00 – Thai Beef Salad

Zondag – RUSTDAG
Deze dag kun je misschien gebruiken om wat voorraad te maken:
Granola
Choco-coco bars

Maandag
07.30 – Warm water met vers citroensap van halve citroen
08.00 – havermout met zwarte bessen en frambozen
10.00 – kersen
12.00 – linzensalade: blikje linzen, berg spinazie (ik hak die altijd even fijn), sjalot gesnipperd, lekker veel peterselie en wat feta. Mix door elkaar met een dressing van Olijfolie, mosterd, witte wijnazijn, pepper en zout
14.00 – sinaasappel, niet geperst maar zo eten
16.00 – handje noten
18.00 – Bak wat zoete aardappel in een pan met kokosolie, serveer dit met een gestoomde groenten, kipfilet en met eventueel deze heerlijke paprikasaus:

Snipper 1 ui en 2 tenen knoflook en verwarm wat olijfolie in een pannetje. Doe hier de ui en knoflook in en laat glazig worden. Laat 1 pot paprika’s uitlekken en snij in grove stukken. Blus de ui en knoflook af met de sap van de halve citroen en doe er vervolgens de paprika’s bij. Laat dit met een deksel op laag vuur een minuut of 10 stoven. Voeg de basilicum toe en vervolgens pureer je het tot een saus met een staafmixer. Voeg de paprikapoeder en peper en zout naar smaak toe.

Dinsdag
07.30 – Warm water met vers citroensap van halve citroen
08.00 – overnight oats
10.00 – appel
12.00 – 2 gekookte eieren op 2 speltboterhammen
14.00 – stengels bleekselderij
16.00 – vetarme bouilon
18.00 – Kikkererwt – kurkuma – Kokos stoofpotje

Woensdag
07.30 – Warm water met vers citroensap van halve citroen
08.00 – 2 crackers met kipfilet en tomaat
10.00 – rijstwafel
12.00 –  1 bakje huttenkase met tomaatjes, bleekselderij, komkommer en radijs. Olijfolie, citroensap, peper en zout door de huttenkase
14.00 – kiwi
16.00 – snoeptomaatjes
18.00 – Asian Gazpacho (maak wat extra voor de volgende dag bij de lunch)

Donderdag
07.30 – Warm water met vers citroensap van halve citroen
08.00 – speltboterham met 20plus kaas en komkommer
10.00 – aardbeien
12.00 – Asian Gazpacho met 2 volkoren crackers
14.00 – komkommer met kipfilet
16.00 – appel
18.00 – En we sluiten af met een super gezonde salade

Check natuurlijk nog wel elke dag mijn blog voor de sportoefeningen en de anders afvaltips!

print

You Might Also Like

Nog geen reacties

Geef een reactie