Cookbooks/ Events/ Maud/ Rens Kroes - Powerfood

Boekpresentatie Rens Kroes – Powerfood

Een tijd terug mocht ik voor Style My Day naar de lancering van het kookboek van Rens Kroes, al haar recepten gespaard door de jaren heen en gebundeld in een prachtig boek: Powerfood!

powerfood

Gezond eten is hip, superfoods, groene shakes, quinoa je hoort en ziet het inmiddels overal en laten we wel wezen, HOE fijn is dat! Want ja, wie gezond en bewust eet, ziet er beter uit, krijgt een mooie huid en zit daardoor lekker in z’n vel. Hierdoor zit die mooie top en die super skinny broek ook net weer even wat beter en dat vind ik als fashion addict weer heel belangrijk! Het boek van Rens zit boordevol met gezonde recepten voor een happy en healthy lifestyle zoals op de kaft te lezen is. Het is eigenlijk de levensstijl die ik al een tijdje volg: geen suikers, low in carbs en vooral GEEN E-nummers.

powerfood powerfood2

Vandaag mochten we bij Rens gaan brunchen, maar het leuke was dat we alle gerechtjes zelf mochten maken! Hoe leuk is dat! Zo kwamen we erachter dat de gerechten eigenlijk heel erg makkelijk te maken zijn en je vooral geen waslijst aan ingrediënten nodig hebt. Want daar heeft uiteindelijk niemand zin in op dinsdagavond!!! We hebben de Kickstart gemaakt, overheerlijk als je een goede basis voor een drukke dag nodig hebt. Een spicy-juice, waar je meteen lekker wakker van wordt, omdat je dat nu eenmaal nodig hebt op sommige dagen. Een heerlijke koffieblast voor de nodige cafeïne en als GODDELIJK toetje de chocosnacks! Deze moet je echt een keer maken want: makkelijk, heerlijk en gezond. Bovendien kun je ze invriezen, fijn voor als je snel een ongelofelijke urge naar chocola hebt, tja we blijven vrouwen!

powerfood 5

Naast deze lekkernijen was het een erg gezellige brunch en de ontzettend knappe Rens (zit duidelijk in de genen) is een super leuke meid die hopelijk nog heel veel kookboeken gaat maken! Ik heb inmiddels vernomen dat nummer 2 alweer in de maak is. Dit boek heeft de komende tijd in ieder geval een vast plekje op mijn keukentafel!

 Thanks Rens!

print

You Might Also Like

Nog geen reacties

Geef een reactie