Bietjes/ Geitenkaas/ Lunch/ Omelet/ Quikie

Omelet met bietjes en geitenkaas

Ik ben gek op bietjes en ben gek op geitenkaas en de combi is helemaal top. Toen ik beiden in de koelkast had liggen en een omeletje wilde gaan maken voor de lunch, heb ik alles eens gecombineerd en serieus, dit is zoooooooo lekker!! Proberen hoor!

Omelet met bietjes en geitenkaas

  • 2 eieren
  • 1 sjalot
  • 1 gekookt bietje
  • 150 gram geitenkaas
  • 1 speltboterham
  • grof gemalen peper
  • grof gemalen himalayazout

Kluts de eitjes door elkaar en voeg de peper en zout toe. Snij de bietjes in blokjes en voeg bij de eieren. Snipper de sjalot. Verwarm nu een koekenpan en voeg wat bakspray toe. Fruit de sjalot en voeg het eiermengsel eraan toe wanneer de ui glazig begint te zien.  Laat de eieren wat stollen en leg de geitenkaas eroverheen. Ik draai de omelet meestal niet om, maar zet een deksel op de pan, hierdoor stoomt de omelet eigenlijk gaar en wordt het in ieder geval niet droog.

Enjoy

print

You Might Also Like

Nog geen reacties

Geef een reactie