Albert Heijn - Lekker Bio/ Events/ Maud

Albert Heijn – Lekker Bio

Albert Heijn lekkerbio

Albert Heijn lekkerbio Albert Heijn lekkerbio Gisteren mocht ik samen met Lonneke van Style My Day naar de opening van de pop-up bio store van de Albert Heijn. Nu ben ik als foodie natuurlijk gek op alles wat met eten te maken heeft en streef ik er naar om zoveel mogelijk Biologisch te koken. Dat wordt ons door de Albert Heijn gelukkig heel makkelijk gemaakt tegenwoordig.

Albert Heijn lekkerbio

Albert Heijn lekkerbio

Nu woon ik niet in een grote stad waar ze om de hoek een Biologische winkel hebben maar wel tegenwoordig een Albert Heijn (jazeker hier in Belgie is het een MEGA succes de AH’s). Het biologisch assortiment van de Albert Heijn is echt heel erg groot, dat was gister goed te zien in de pop-up store. Het afgelopen jaar hebben ze het assortiment verdubbeld naar 1200 producten en er zitten echt hele lekkere dingen tussen! Zo zag ik een spelt-pizza met aubergine en feta, pure chocolade met caramel en zeezout (my all time favorite), boerenkoolchips in 3 flavours en natuurlijk prachtige in Nederland geteelde groentes waar een boer vol passie over kwam vertellen.

Albert Heijn lekkerbio

Albert Heijn lekkerbio

Er waren lekkere hapjes en Health Goeroe Rens Kroes kwam ook een kijkje nemen. Dus je hoeft niet meer naar een biologische winkel voor je verantwoorde boodschapjes, want je hebt bij de Albert Heijn tegenwoordig een compleet arrangement aan biologische producten, hoe fijn!!

Albert Heijn lekkerbio

Albert Heijn lekkerbio

Albert Heijn lekkerbio

Albert Heijn lekkerbio

Albert Heijn lekkerbio

Albert Heijn lekkerbio

Albert Heijn lekkerbio

De Bio pop-up store bevindt zich in de Spaardammerstraat 460 c in Amsterdam en is tot en met 7 april geopend van 9.00 tot 19.00 uur, met uitzondering van eerste Paasdag. 

print

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Tina
  2 april 2015 at 19:13

  Hey,
  Even ter info in Turnhout zit er een Bioplanet, een biologische supermarkt met allerlei producten, groenten- en fruitafdeling, bakkerijproducten en een kaas- en vleestoog.
  En in de Paterstraat heb je ook nog een biowinkel zitten.
  Groetjes

 • Geef een reactie