Aardbeien/ Cacao nibs/ Healthy Snacks/ Ladies lunch/ Quikie/ Rauwe cacao/ Sweeties

Fruity Choco Snack

Aardbeien en chocolade

Aardbeien en chocolade

Zo nu en dan moeten we onszelf eens goed verwennen toch? Nou dat lukt met deze snack wel hoor!!! Waar moet voor mij een geslaagde snack aan voldoen: weinig calorieën en vooral EASY!!!!!! Toen mijn zoontje mij dit zag eten begon hij kei hard te lachen! MAMA, jij eet mijn twee favoriete dingen samen! Tja, het zal voor velen favorieten zijn, chocolade en aardbeien. Buiten het aardbeienseizoen kun je dit natuurlijk met ander fruit combineren, maar ik geniet nu even van -de beste combi ever- zo lang het kan. Het leuke is ook nog eens dat dit gerecht gewoon SUPER gezond is! De cacao bevat ontzettend veel vitamines en mineralen en zo ook de cacao nibs.

Aardbeien en chocolade

 • rauwe pure cacao
 • maca
 • aardbeien
 • cacao nibs

Smelt de cacao in een pannetje en voeg maca toe in fases. Proef tussendoor of je het zoet genoeg vindt, dit is echt heel persoonlijk. Zorg er wel voor dat je de cacao zo kort mogelijk verhit zodat er zoveel mogelijk vitamines behouden blijven. Je kunt ook honing gebruiken als je niet van de smaak van maca houdt.

Enjoy

print

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Foodies In Shape – Dag 12 – Zaterdag | Foodies in Heels
  15 juni 2015 at 20:53

  […] 14.00 – aardbeien met pure chocoladedip […]

 • Geef een reactie