Maud

Workshop – Foodlabbenne

Gister heeft de allereerste workshop van Foodies in Heels plaatsgevonden. Ik organiseerde dit in samenwerking met Benne van Foodlabbenne. Het menu kwam gister dan ook uit zijn koker.

workshop foodies in heels

workshop foodies in heels

Locatie: gezellig bij mij in de keuken. En gezellig was het! Drie enthousiaste volgers van Foodies in Heels hadden de workshop gewonnen en zij mochten een culinaire buddy meenemen. Niets zo gezellig als koken met een lieve vriendin toch?

workshop foodies in heels

Benne is een kok met echte passie voor het vak met een leuk concept. Hij komt bij je thuis om daar de sterren van de hemel te koken maar je kunt ook bij hem thuis komen. Daarnaast organiseert hij ook workshops, met veel verschillende thema’s op locatie. Het thema van gister was SUPERFOODS. Het leuke van Benne is dat hij heel veel productkennis heeft en daar vervolgens heel passievol over kan praten. Een van mijn favoriete gespreksonderwerpen is eten, dus dat zat wel goed gister. Voor zijn andere concepten moet je eens een kijkje nemen op zijn website: www.foodlabbenne.be

workshop foodies in heels

v

workshop foodies in heels

workshop foodies in heels

Voor mij was het de eerste keer; een workshop organiseren, dus dat was even spannend, maar ik had gelukkig zo’n ontzettend leuke en mega enthousiaste dames! Het was echt heel erg gezellig en dat koken verbroedert werd al wel snel duidelijk. Het smaakte absoluut naar meer, dus hou mijn blog in de gaten, binnenkort kun je je inschrijven voor nieuwe workshops.

workshop foodies in heels

workshop foodies in heels

Wat hebben we gesmuld gister, echt niet normaal! Het waren vier gangen met heel veel bijzondere en relatief onbekende producten. Erg leuk, ik heb er zelf ook nog wat geleerd! Ok, wat stond er op het menu willen jullie natuurlijk weten!

Smoothie van banaan, spinazie en tarwegras

smoothie

Gefermenteerde wortel met gierst en geroosterd hennepzaad

gierst

Quinoa-tortilla met black hummus en koriander

quinoatortilla

tortilla 2

Carobe brownie met maqui en noten

brownie

Ziet er top uit toch? Wil jij ook zo’n leuke workshop organiseren bij je thuis voor bijvoorbeeld de komende familiedag, vrijgezellenfeest of je culinaire vriendinnen, dan zou ik zeker Benne even contacteren! Dan heb gegarandeerd een leuke ochtend middag.

De prachtige bloemen die op de keukentafel staan komen van: De Geheime Tuin in Turnhout (B)

print

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Ilse
  26 juli 2015 at 18:57

  Ik wil graag een workshop volgen bij u?
  Mvg,
  Ilse Fruhauf

 • Geef een reactie