Biefstuk/ Edamame/ Friendsfood/ gamba's/ Hoofdgerecht/ Kip/ Linzen/ Monday till Friday Dish/ Sla/ Steaks/ Tomaat/ Tomaat/ Wraps

Wraps

Vandaag het ultieme gezinsgerecht, in ieder geval bij ons in huis. Mijn kids vinden het geweldig om zelf de wraps te vullen en dicht te vouwen, lekker kliederen met die handen! Het leuke is dat je er van alles in kunt doen. Ik geef je hieronder wat suggesties over de vulling.

Natuurlijk moet ik voor mij altijd een vervanging zoeken voor de wraps zelf, want die zijn niet zo verantwoord. Ik gebruik meestal een blad sla waar ik dan alles in leg. Heerlijk! Mijn favoriete vulling? Scampi’s – tomaatjes – edamame boontjes – artisjokken tapenade of aioli.

Binnenkort komt er ook een recept voor wraps online die je wel mag eten in de avonduren!

Wat zit ligt er hier op de plank:

wraps

wraps 3

wraps 4

wraps 6

Enjoy

print

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Foodies in Shape – Dag 23 – Vrijdag | Foodies in Heels
  25 juni 2015 at 19:23

  […] 18.00 – Wraps […]

 • Reply
  Weekmenu – Week 1 | Foodies in Heels
  1 juni 2016 at 19:34

  […] Woensdag 07.30 – Warm water met vers citroensap van halve citroen 08.00 – Yoghurt met verse aardbeien 10.00 – volkorencracker dun belegd met appelstroop 12.00 – 2 geroosterde boterhammen, smeer ze heel dun in met truffelmayonaise (yonaise met een paar druppels trufflolie) en beleg met rosbief en rucola 14.00 – gekookt ei 16.00 – snoeptomaatjes 18.00 – Wraps […]

 • Geef een reactie