My favorites/ Uncategorized

It’s all about getting married – Part 1

OK, de stress begint weer toe te slaan tijdens het typen van deze woorden: IK GA TROUWEN OVER 3 WEKEN! Na anderhalf jaar geleden ten huwelijk te zijn gevraagd, is het nu bijna zo ver! Zo ver weg als het al die tijd nog leek, zo dicht bij komt het nu. Zaterdag 3 oktober trouwen wij in een prachtig kasteel in Spanje, vlakbij Girona. Onze liefste vrienden en familie komen onze bruiloft 3 dagen met ons meevieren. Hoe te gek!  Ik ga jullie de komende weken up-to-date houden over de allerlaatste voorbereidingen van een bruiloft waar wij, en inmiddels heel wat mensen met ons, echt naar toe leven. En natuurlijk zal ik na de bruiloft jullie ook nog even laten weten hoe het was.

Bestand 15-09-15 19 48 07

Maar, geen bruiloft is compleet zonder eerst een KNALLEND vrijgezellenfeest te hebben gehad! Nou en ik kan jullie vertellen, knallend is het geworden. Vorige week dinsdag werd ik mega verrast door 11 dolle dames die out-of-the-blue in mijn keuken stonden te gillen dat ik NU mijn koffer moest gaan pakken. Met een checklist moest ik spullen bijeen gaan rapen (ik hoef jullie niet te vertellen dat wij vrouwen normaal 3 dagen doen over de inhoud van die koffer toch?) voor een paar daagjes weg. Ze namen me mee naar het vliegveld en daar werd me verteld dat we met z’n allen 3 dagen naar Ibiza zouden gaan, ik bedoel: dat is toch gewoon niet normaal of wel???

vrijgezellen 2

Bestand 15-09-15 19 47 01

Je kunt je voorstellen dat ik de dagen van mijn leven heb gehad! Met mijn lieve vriendinnen 3 dagen genieten van het leukste eiland van Europa! Ik moet ook eerlijk bekennen dat ik een aantal keer echt in huilen ben uitgebarsten omdat ik het zo ontzettend bijzonder vond dat ze dit voor me hebben geregeld en allemaal 3 dagen van huis, kinderen en werk zijn weggegaan om dit met me te vieren.

vrijgezellen

Bestand 15-09-15 19 45 39_Fotor

De eerste avond hebben we bij Bambuddha gegeten. Een super hippe zaak, waar je heerlijk Aziatisch kunt eten, mijn favoriete cuisine.

De volgende dag hebben we een super fijn stranddagje gehad bij El Chiringuito. Lekker sangria gedronken op het strand, geluncht en gekletst. Echt een aanrader voor een fijn dagje strand met lekker eten.

Bestand 15-09-15 19 46 26 Die avond was het nog steeds een verrassing wat er op de planning stond. Ik weet niet wie van jullie ooit bij Lio in Ibiza is geweest, nou ik wel en dit is voor mij echt de ultieme avond uit! Ik had al voor de grap aangegeven aan mijn vriendinnetjes: hoe leuk zou het zijn om je vrijgezellenfeest te vieren in Lio. Wetende dat dit natuurlijk nooit zou gebeuren. Maar ja hoor die gekke meiden hebben me gewoon de mooist denkbare avond ever bezorgd! Wat hebben we genoten, gelachen, gedanst, gesjanst, gevierd, en gehuild (ikke dan he)! Om 6 uur in de ochtend werd het wel heel leeg op de dansvloer en kregen we serieuze pijn aan onze voeten.

Laatste dagje hebben we lekker geshopt in Ibiza stad. Ja ja, een dag niet geshopt is een dag niet geleefd.

Lieve lieve lieve vriendinnen ik ga jullie NOG een keertje bedanken vanuit dit plekje: Thanks a Million! Ik heb de tijd van mijn leven gehad, jullie hebben een nog groter plekje in mijn hart veroverd en ik zal dit nooit maar dan ook nooit meer vergeten! LY Maud

Bestand 15-09-15 19 45 26_Fotor

print

You Might Also Like

Nog geen reacties

Geef een reactie