My favorites/ Uncategorized

It’s all about getting married – Part 2

Nog anderhalve week te gaan en dan moet alles klaar zijn voor onze grote dag! In dit verslag laat ik je zien hoe het allemaal is begonnen en hoe ik een driedaagse bruiloft heb georganiseerd samen met de beste weddingplanner van Nederland: Shirley van Bloom Wedding.

Hoe het sprookje begon:

Op 9 februari 2014 werd ik boven op de berg in Ischgl ten huwelijk gevraagd. Met de ski’s nog onder mijn benen heb ik natuurlijk JA gezegd tegen mijn grote liefde en hebben we super romantisch champagne gedronken, ik met een prachtige ring om mijn vinger!

wedding 7
Net ten huwelijk gevraagd!

We zijn toen meteen gaan plannen en een ding wisten we zeker: wij wilde trouwen in Italië, ons favoriete vakantieland. In welk gebied maakte niet zoveel uit, als het maar lekker authentiek en echt typisch Italiaans was. We hebben een weddingplanner gezocht en zijn vervolgens met haar afgereisd naar Italië. Daar hadden we een prachtig landgoed gevonden op de Italiaanse heuvels met uitzicht over de olijf- en wijngaarden, cipressen langs de oprijlaan, kortom: het plaatje klopte. Tot we ontdekten dat bij hen een contract blijkbaar geen contract was.

Inmiddels had onze weddingplanner een bruiloft in Spanje georganiseerd in een omgetoverd kasteel en attendeerde mij hierop. Ik, toen inmiddels iets minder verliefd op Italië, ben samen met lief afgereisd naar La Bisbal en ben daar smoorverliefd geworden op mijn droom trouwlocatie. Voor iedereen die de bruiloft van Nicolette van Dam een beetje heeft gevolgd of toevallig heeft gezien op RTL Boulevard: that’s the one!

Castell.d.Empord..2
Ziet er goed uit toch? Castell D’Emporda

Voor diegene die willen weten met wie ik ga trouwen:

Sardinie 17 Meet the Family!

Wat doe je als eerste als je ten huwelijk bent gevraagd? Juist lijnen en sporten. Ook ik ben heel fanatiek aan de slag gegaan! Boksen, bootcampen, yoga. Voor mijn sportregime moet je even mijn blog bekijken. Ik ben hier bijna 10 kilo mee afgevallen.

maud boksen

Natuurlijk val je niet alleen af met sporten, dit gaat samen met een goed voedingspatroon. Ken jij mijn Foodies in shape actie al?

Toen ik inmiddels wat kilo’s was afgevallen kon de zoektocht naar de perfect dress gaan beginnen. Met 2 lieve vriendinnen ben ik op pad gegaan en wat een lol hebben we gehad, ik heb namelijk ook redelijk wat hysterische jurken aangehad. Zo’n zoektocht blijft heel bijzonder, maar na drie bezoekjes had ik hem dan gevonden! En ja, als je hem aanhebt en je krijgt een smile van oor-tot-oor, dan weet je het: IK HEB HEM!

wedding 6
Zou hij hier tussen zitten?

wedding 5
Of hier?

wedding 4
Dat ga ik natuuuuurlijk niet verklappen!

Inmiddels kan ik bijna alles van de checklist afstrepen:

wedding 3
Proefkapsel – Don’t you just LOVE big hair – Work in progress – Ontploft – Zou het nog wat worden?

wedding 8
Eten proeven, mijn favoriete onderdeel!

wedding 1_Fotor
Alle details, zoals de kleuren van de kaarsen :-))

bruiloft 8
Uitnodigingen!

En tja, alle andere voorbereidingen: tafelindelingen, alle maaltijden uitzoeken (heel belangrijk voor een foodie natuurlijk), de kleding voor 5 personen voor drie dagen, al het drukwerk van het hele weekend, muziek, bloemen,  artiesten, fotografen, videografen, aankleding (ik ben van de details he!!!) En nog veeeeeeel meer! Ik denk dat het prachtig gaat worden!

Volgende week reizen wij met 60 gasten af naar Spanje en gaan daar hopelijk het weekend van ons leven beleven!

Keep you posted!

print

You Might Also Like

Nog geen reacties

Geef een reactie