Maud/ My favorites/ Weddingbells

Weddingbells

weddingbells

Een sprookje, een droom, een onvergetelijk mooie beleving! Het mooiste weekend van ons leven! Overdreven? Echt niet! Onze bruiloft was zo waanzinnig! Hieronder kun jij een beetje meegenieten van onze bruilofts-driedaagse.

DCIM103MEDIADJI_0008.JPG
bruiloft foodies in heels

Ons sprookje begon op vrijdagochtend. Onze gasten vlogen heel vroeg (7.00u) vanuit Eindhoven om zo een lekker lang weekend met ons te komen feesten, vieren en genieten.

Een van de meest bijzondere momenten was de aankomst van de bussen van onze gasten. Echt een prachtig, emotioneel moment: de aftrap! Iedereen kwam glunderend de bus uit en wij waren geëmotioneerd dat al deze lieve mensen voor ons naar Spanje waren afgereisd.

We begonnen met een ECHT Spaanse lunch met paella aan het zwembad. De aftrap van 2 dagen lang feesten! We hebben vervolgens heerlijk gedanst. Poolparty Time!! Niets zo lekker als dansen in het zonnetje.

bruiloft foodies in heels

bruiloft foodies in heels

In de avond hebben we een fantastisch mediterraans diner gehad, met prachtige bloemen en allemaal mooie en lieve mensen. We hadden tijdens deze avond een dresscode: white with a touch of green (ik natuurlijk helemaal in het groen) en dat sloot echt geweldig aan op de omgeving. Alles klopte! Ik wilde een rustige, lekkere klets- en tafelavond, maar na 2 uur dineren stond iedereen op tafel te dansen, tja……

bruiloft foodies in heels

bruiloft foodies in heels

bruiloft 9

bruiloft foodies in heels

 

IT’S TIME TO GET MARRIED!

bruiloft foodies in heels

bruiloft foodies in heels

Eppel_Fotografie_Blog_62384

Op de trouwdag zijn we met onze gasten naar het strand gereden en hebben we aan het geweldige kustplaatsje: Calella de Palafrugell een top lunch gehad. Niets zo fijn als even zee zien! Was echt geweldig om hier te zijn.

bruiloft foodies in heels
bruiloft foodies in heels
bruiloft foodies in heels
Eppel_Fotografie_Blog_6240 (1)5

Na de lunch was het toch echt wel een keer tijd om JA tegen elkaar te zeggen en in het meest lieflijke kapelletje ever hebben we een waanzinnige ceremonie gehad. Met een lach en een traan, het was werkelijk prachtig. Voor iedereen was dit een bijzondere ervaring omdat het zo intiem en persoonlijk was. Niels Geusebroek zong tijdens de ceremonie en dit was zo prachtig! Wat een geweldige zanger.

Na het JA-woord hebben we een glas champagne gedronken om te proosten op de liefde en na een geweldig lekker en luxe bruiloftsdiner was het tijd om te knallen. Wat was het een fantastisch feest, echt waanzinnig. Soulm3n trad op, een geweldige band met 3 knappe mannen en soulmuziek (wat wil je nog meer) en als klap op de vuurpijl kwam Danny de Munk om er een fantastische feest van te maken. We hebben gezongen, gedanst, gedronken en genoten. Het feest was compleet.

bruiloft foodies in heels

bruiloft foodies in heels

Eppel_Fotografie_Blog_6241 2

Op zondag hadden we een heerlijke hangover-brunch compleet met pizza, hamburgers en friet. Alles wat je nodig hebt na een avondje doorhalen toch?

Wat heb ik gehuild toen de bussen weer voor de deur stonden om iedereen op te halen.

Ik heb iedere dag nog heimwee, maar we hebben zeer waardevolle herinneringen, prachtige foto’s en geweldige filmbeelden om de dagen nog heel vaak her te beleven!

Credits photographie: Eppel Fotografie

Bestand 13-10-15 20 01 28

print

You Might Also Like

Nog geen reacties

Geef een reactie