Boursin/ Courgette/ Friendsfood/ Lasagna/ Paddestoelen/ Pancetta/ Partyfood/ Voorgerecht

Gevulde Pasta rolletjes

lasagnarolletjes 3 lasagnarolletjes met paddestoelen en courgette lasagnarolletjes 2 lasagnarolletjes 7 lasagnarolletjes lasagnarolletjes

Na mijn post van de kaviaar nu een wat minder kostbaar gerecht, maar ook erg lekker. Wij eten dit als tussengerecht voor de kalkoen en na de Thaise soep met krab. Ik zoek altijd naar balans in een menu, vlees/ vis en een opbouw van smaken. Omdat onze kinderen ook mee eten, ook iets wat de kinderen lekker vinden en ik denk dat de meeste kids dit wel goed zullen keuren. Pasta, courgette en gehakte paddestoelen. Ook al houden ze niet van champignons, laat ze dit eens proeven want er zitten geen hele paddestoelen in ze zien ze dus niet zitten. Door de redelijk stevige smaak van de boursin vallen de paddestoelen ook minder op. Vind het altijd leuk om tegen mijn kinderen te kunnen zeggen: je lust geen champignons, maar je hebt ze toch maar mooi op.

Een kleine kanttekening: er zitten wel redelijk wat calorien in dit gerecht, maar tijdens de kerstdagen mag dat wel toch?

print

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    F. Van Loo
    22 april 2020 at 09:30

    het recept van de gevulde pasta rolletjes staat jammer niet op de website, waar zou ik dit alsnog kunnen terug vinden aub

  • Geef een reactie