Boekpresentatie: Eet goed, dat doet je goed/ Cookbooks/ Events/ Maud/ My favorites

Boekpresentatie: Eet goed, dat doet je goed

Vandaag was Style My Day uitgenodigd voor de boekpresentatie van het allereerste kookboek van Chantal Voets. En Foodies In Heels mocht er heen om te gaan luisteren en proeven. Het werd een inspirerende lunch waarin iedereen even met zijn neus op de feiten werd gedrukt over onze voedingskeuzes en het effect daarvan op jezelf en onze aarde.

boekpresentatie 2

boekpresentatie 12

Voor de Antwerpse Chantal begon haar zoektocht naar het juiste medicijn voor haar klachten jaren geleden. Ze had astma en haar dochter concentratieproblemen en allergieën. Onder het mom van: baat het niet dan schaadt het niet, is ze anders gaan eten. Van de supermarkt naar de natuurwinkel en dat heeft zijn vruchten afgeworpen voor het gezin. Na een jaar was iedereen van zijn klachten af en waren ze zo onder de indruk over wat voedsel voor je lijf kan doen, dat ze zijn begonnen met een fantastische voedsel- en persoonlijke verzorging lijn: AmanPrana. Het zijn producten die ze zelf hebben ontwikkeld in onder andere Azie. Ze zijn op ontdekkingsreis gegaan en hebben inmiddels waanzinnige producten in hun assortiment. Zoals een kruidenmengsel, wat echt overheerlijk is. Je gebruikt het in plaats van zout maar er zitten verschillende specerijen in boordevol antioxidanten wat juist veel voor je lijf (en je gerecht) doet in plaats van alleen maar nadelige effecten.

boekpresentatie 8

Vandaag hebben we wat van die producten mogen proeven, want er was een waanzinnige 14-gangen lunch bereid waarin deze producten ook waren verwerkt. De lunch bestond uit gerechten uit het kookboek en waren overheerlijk. Alles vegetarisch, organisch, veel rauw en natuurlijk alles biologisch; de basis van de filosofie van Chantal.

boekpresentatie

boekpresentatie 11

boekpresentatie 13  Mijn favorieten: Thais hapje met seitan en citroengras en ayurvedische pompoenkitcherie en als toetje hadden we werkelijk een goddelijke matcha cheescake.

boekpresentatie 9

boekpresentatie 10

Ik heb weer fijn wat inspiratie voor urenlang kokkerellen!

print

You Might Also Like

Nog geen reacties

Geef een reactie