Maud/ My favorites/ Restaurants/ The Jane

The Jane

Vorige week was mijn hubbie jarig en heb ik hem op een doordeweekse dinsdag verrast met een surprise lunch bij The Jane in Antwerpen. Het allerleukste restaurant van Belgie op dit moment. De verrassing was mega geslaagd en wat hebben we genoten. Reserveer op tijd als je bij The Jane wil eten, een plaatsje bemachtigen is namelijk niet gemakkelijk. Wij zaten in de Uper Room Bar. Een bar met een keuken in het midden, je kijkt naar de kunstenaars die jouw bordjes aan het opmaken zijn en dat is helemaal geen straf in zo’n sterrenzaak. Het eten is natuurlijk goddelijk maar ook het interieur is waanzinnig. Ik zou zeggen: RESERVEREN!

Bestand 25-01-16 17 53 44

the jane 9

the jane 7

the jane 6

the jane 5

the jane 3

the jane 4

the jane 8

print

You Might Also Like

Nog geen reacties

Geef een reactie