Maud/ My favorites/ Pretty Tables/ Shop Inspiratie

Shop Inspiratie

Kun jij raden wat mijn nieuwe favoriete kleuren voor komende lente en zomer zijn? Ik ben dol op een lading nieuwe borden, glazen, bestekjes etc in mijn keuken. Ik heb een aantal favoriete online shopadresjes: Zarahome, H&MHome en VT-Wonen. Naast shoppen voor de nieuwste kledingcollectie ben ik vaak uren aan het kijken voor mooie nieuwe spulletjes in mijn keuken. Inmiddels kom ik serieus kastruimte tekort, zowel in mijn kledingkast als mijn keukenkast :-))

VT wonen

  1. Hoe leuk deze vrolijke theelepeltjes van Pip
  2. Prachtige schaal van Villeroy & Boch voor de mooiste lente salades
  3. Neem dit leuke thee-ei voor jou thee momentjes
  4. Zo mooi dit bijzonder dienblad, ik serveer er ook gewoon hapjes op
  5. Bij mij staat hij al te pronken op mijn aanrecht, een geweldige blikvanger
  6. Verslaafd ben ik aan planken, ook erg leuk dit wit exemplaar 
print

You Might Also Like

Nog geen reacties

Geef een reactie