Events/ Maud/ Stijl & Smaak

Stijl & Smaak

Vorige week heb ik samen met twee vriendinnen een super leuk en geslaagd evenement georganiseerd in onze woonplaats genaamd: Stijl & Smaak. We mochten zo’n 100 vrouwelijke gasten verwelkomen en iedereen was erg enthousiast. Er werd flink geshopt en lekker veel geborreld, geklets en gegeten.

Wat konden mensen kopen: sieraden, shawls, tassen, schoenen, kleding, gellak-thuispakketten, natuurlijke cosmetica en Italiaanse delicatessen, kortom: de dames waren helemaal happy!

Foodies in Heels was hier om haar workshops te promoten en om iedereen te voorzien van gezonde hapjes.

We hebben alle 100 dames ontvangen met een glas gin-tonic. De gin was van ginsonline. Deze webshop verkoopt heel veel verschillende soorten gin. De mooiste flessen en de lekkerste smaken. Gin-tonic is HOT en daarom is deze webshop zo ontzettend makkelijk. Ik heb voor kerst hier ook wat leuke kado’tjes aangeschaft. Natuurlijk hebben ze ook de bijbehorende tonics! Ik ben fan de de mooie flesjes van Fentimans.

stijl 1 stijl 2 stijl 3 stijl 4 stijl 5 Bestand 03-02-16 13 23 05_Fotor   stijl 7 stijl 8 stijl 9 stijl 10 stijl 11 stijl 12

My workspot for tonight, not that bad right??? #stijlensmaak #event #foodie #kokenvoorleukedames #welheulveul @el_desti @dimanchi_lalaq

 

stijl 15

print

You Might Also Like

Nog geen reacties

Geef een reactie