Foodies on tour/ Holiday - Curacao/ Maud

Holiday – Curacao

Vandaag zit ik mijn post te schrijven met uitzicht op zee, ik moet zeggen, dat kan slechter zoals jullie begrijpen! Het is heerlijk om de winter even goed af te sluiten met een heerlijke zonvakantie. Ik heb weer zin in de lente, de langere dagen, het zonnetje, die winterjas die weer naar zolder mag en heerlijk buiten eten. Maar ook: nieuwe gerechten bedenken: zomerse salades, de BBQ aan, of in ons geval de Ofyr, zo fijn!

Een goede voorbereiding is alles! Chanel espadrilles: onmisbaar voor onze kleine diva :-))

Dus hier zijn wij aan het aftrappen voor een heerlijke lente en zomer. Curacao is ideaal voor ons als gezin met drie kleine kids. Er is van alles te doen, super veel kleine baaitjes die we nog moeten ontdekken, veel restaurants waar je je niet ongemakkelijk hoeft te voelen met die horde aan kinderen,  AH zit bij ons om de hoek (dat is trouwens wel heel apart hoor) maar stiekem wel fijn met kleine kinderen. En niet onbelangrijk; de zon schijnt altijd. Wij verblijven op de Jan Thiel Baai in het Boca Gentil resort in een heerlijk zomers huis en we zijn volop aan het genieten zoals je begrijpt.

Heerlijke eerste Paasdag met onze vrienden die hier ook met hun gezin zijn.

curacao Uitzicht vanuit onze keuken, hier is koken op je vakantie heerlijk!!!

Bestand 30-03-16 10 13 10 Ook op vakantie probeer ik ter compensatie van al die wijntjes gezond te eten: deze quinoa salade met geitenkaas, appel, kerrie was echt heerlijk. Lunch bij Zest.

Voor vrijdag staat er iets heel leuks op het program: we gaan dan eten op het mooiste resort van Curacao: Baoase. Vrijdagavond gaat daar een van de bekendste chefs van Belgie koken: Roger van Damme. Geweldig voor mij als foodie natuurlijk! Ik ben super benieuwd. Volgende week laat ik jullie weten hoe het was en zien jullie nog veel meer foto’s van onze heerlijke Family Holiday!

curacao

Bestand 30-03-16 10 14 51

Bestand 30-03-16 10 11 01 Lunch bij Zest is mijn favoriet! Voeten in het zand, flesje rose op tafel, lekker eten, kids aan het spelen op het strand, dan ben ik de gelukkigste vrouw ter wereld.

Oh ja: voor degene die nog geweldige adresjes heeft die we niet mogen missen: laat het me weten, altijd welkom!

print

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Jip
    5 juli 2017 at 11:35

    Erg leuk geschreven! We zoeken toevallig bij https://www.tuinhaardxxl.nl/ nog iemand die een keer een inspirerend reisverhaal kan schrijven over eten in het buitenland. Interesse?

  • Geef een reactie