Foodies on booze/ Maud/ My favorites/ Weekend = Gin Time

Weekend = Gin-Time

gin 3

Heerlijk het is weer weekend! Na een week super gezond eten kan ik me stiekem altijd wel verheugen op het weekend. Het weekend draait bij ons voornamelijk om family time en gezelligheid met vrienden. Wat doen we dan? Nou eigenlijk zijn we de hele tijd aan het eten en drinken.

Dat is mijn filosofie, doordeweeks ben ik streng voor mezelf en in het weekend laat ik de teugels wat vieren. Maar ik laat ze niet helemaal los hoor! Voorzichtig blijf ik met koolhydraten, maar lekker wat borreltjes gaan er zeker wel in!

gin 2

Gin is de laatste tijd zo ongelofelijk populair geworden. Je hebt ze in alle soorten en smaken. Onlangs proefde ik een nieuwe variant. Een variant die zoooooo bij mij past dat hij niet te weerstaan is! Een gin gemaakt van Cacao! Whihaaaaaaaaa! Fantastisch als CHOCOFAN.

De gin zit ook nog eens in een prachtige fles, vind ik ook altijd wel een erg fijne bijkomstigheid en je kunt hem super goed combineren met bijvoorbeeld cacao nibs, ik heb er ook nog wat 72% rauwe cacao overheen geraspt. Weer eens wat anders dan komkommer toch?

gin 5

De X-Gin is gemaakt van Cacaobonen uit Colombia, Hazelnoten uit Piemonté, Amandelnoten uit Avola, Wilde Peper en Vanillestokken uit Madagascar, klinkt veelbelovend toch?

En weet je wat het allerbeste nieuws is? Ik mag zo’n lekker flesje weggeven aan een mede gin fan! Top toch?! Dus wil jij volgend weekend je vriendinnen trakteren op een gezellig gin-avondje, tag dan even je vriendinnen en wie weet stuur ik de fles naar je toe!

Liefs Maud

print

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Wendy
    5 maart 2016 at 17:16

    Klinkt gin-tastisch!! Ik zie mezelf wel een heerlijke avond doorbrengen met de ladies 🙂 Chocolade & alcohol & friends: een betere combi kan ik me niet wensen!

  • Geef een reactie