Foodies on tour/ Holiday - Curacao Part 2/ Maud

Holiday – Curacao Part 2

Verslag nummer 2 vanuit (sorry hoor) weer een heerlijk zonnige Curacao. We hebben nog drie dagen te gaan en dan zit onze vakantie er weer op. In juli hebben we weer de volgende trip gepland staan. Dan gaan we naar Puglia, Italië. Absoluut mijn favoriete vakantieland, want: lekker eten, lekkere wijnen, mooie mensen, mooie winkels, mooie landschappen en en en. Maar goed eerst ga ik jullie nog even laten zien wat wij afgelopen week hier op het mooie Curacao hebben gedaan. Ik zal je verklappen: niet zo heel erg veel hoor. We hebben lekker veel gezwommen en op het strand gelegen, uren lang geluncht (onze favoriete bezigheid op vakantie) en van quality time met de kids genoten.

We hebben weer wat nieuwe plekjes ontdekt die ik nog niet had gezien. Het strandje Cas Abou. Prachtig mooi liefelijk baaitje waar je mooi kan snorkelen en duiken.

Curacao

cur 1

cur 6

cur 7

En heerlijk geluncht bij Karakter. Mooie beachclub waar je ook nog eens heerlijk kunt eten.

cur 4

cur 5

cur 8 Aperitieven deluxe bij Zest op de Jan Thiel Baai

cur 9   cur 11

cur 12

We hebben afgelopen vrijdag een super leuke avond gehad bij het mooiste resort van het eiland: Baoase. Belgisch topkok Roger Van Damme heeft hier de sterren van de hemel gekookt. En wat was het lekker en bijzonder op zo’n droomplekje.

cur 15  Wagyu carpaccio met truffel, hier mag je me dus altijd voor wakker maken.

cur 13 Knappe toetjes, knap toetje!

cur 14 cur 16 Een echt Hollands meisje blijft haar bitterballen natuurlijk altijd trouw!

cur 17
Wat een setting hier bij Baoase, waanzinnig

cur 19

cur 3 Liefde is: samen naar de zonsondergang kijken

cur 20
Baoase

cur 21 Baoase

cur 22 Baoase

print

You Might Also Like

Nog geen reacties

Geef een reactie