Maud/ My favorites/ Pretty Tables

Pretty Tables

Vandaag weer wat lekkere keuken-shop inspiratie. Ik ben gek op bordjes, bakjes, glaasjes, bestek, schaaltjes etc etc. We hebben onlangs onze keuken verbouwd, omdat ik naast het geven van workshops gewoon geen plek meer had voor mij hysterische verzameling. Van een 80 jarig- servies van mijn overgrootmoeder tot aan lepeltjes van de Hema, je vind het allemaal in mijn keuken. Net zoals in mijn kledingkast heb ik graag wat te kiezen zeg maar.

Online shop ik graag mijn keukenspulletjes op Zara- en H&M-home en VT-wonen. Vandaag voor jullie een selectie van mijn keuzes op H&M-Home.

naamloos-1

Live Laugh Love bord
Gouden bakje
Flessenstopper beer
Bord panter
Sla couvert
Servet
Dienblad
Glas
Tafelkleed

print

You Might Also Like

Nog geen reacties

Geef een reactie