My favorites/ Presents!

Time for presents

Hallo lieve volgers, ik vond het wel eens tijd voor een make-over van mijn blog. Geeft weer nieuwe energie, een nieuwe look. Om dat te vieren heb ik een cadeau’tje voor een van mijn volgers, hoe leuk is dat! Namens Dutch Deluxes en Vorspaget Home, mijn favoriete interieur winkel, mag ik een onwijs cool cadeau weg geven, namelijk een cognac leren schort. Ik ben al een tijd helemaal weg van de schorten van Dutch Deluxes en ik draag die van mij iedere avond. Het fijne is dat ze eigenlijk steeds mooier worden, ze krijgen een doorleefde look wat zo hoort bij leer.

maud instagram foto schort actie

Zoals ik geloof in voedsel van het seizoen en voedsel dat lokaal wordt geproduceerd, geloof ik ook in producten die niet massaal in China wordt gemaakt maar puur Hollandse ambacht. Daarom hou ik van de mooie spullen van Dutch Deluxes, kwalitatieve materialen gewoon lekker uit Nederland. Ze hebben ook veel verschillende houten planken, waar ik ook lichtelijk verslaafd aan ben, mooie leren place-mats en leren ovenwanten.

Dit schort is zowel leuk voor mannen als voor vrouwen. Je kunt hem lekker zelf dragen en in je keuken op een mooi plekje hangen. Maar wat een top kado heb jij onder de boom voor je vader, je broer of je lief. Vind het namelijk altijd lastig, een mooi kado voor manen. Het schort heeft een waarde van € 135, dat is wel lekker toch aan het einde van het jaar?

schermafbeelding-2016-11-22-om-21-25-33

Laat me weten op mijn Facebook pagina voor wie jij dit prachtige schort in gedachten hebt en wie weet stuur ik hem binnenkort naar je toe!

Oh ja, check ook nog even mijn nieuwe site, ben er zelf beren trots op! De komende weken ga ik je lekker veel december tips geven zowel food als tafelstyling voor de feestdagen.

print

You Might Also Like