Pretty Tables

Budget Christmas Table

Weer een fijne kersttafel voor jullie. Vandaag een budget tip. Ik snap namelijk dat je niet de winkel inrent om een vermogen uit te geven aan kaarsjes en vaasjes alleen maar voor die kerst dat je de hele familie op bezoek hebt. Die hele lange tafel decoreren kan namelijk ook goedkoop en recyclebaar! Wat je doet: je stuurt nu een app in een aantal van je vriendinnen groepapps, of je zet een post op je Facebook pagina, met de vraag of iedereen glazen potjes en flessen voor je wilt bewaren. De mosterd, appelmoes, doperwten, pastasaus, wijn, alle glazen potten en flessen zijn bruikbaar. Ik heb onlangs zo’n berichtje verstuurd naar mijn familie en vriendinnen en had aan het einde van de week echt 10-tallen potjes op de aanrecht staan. De wijnflessen en een aantal van de potjes heb ik goud gespoten. Je kunt bij de doe-het-zelf winkel spuitbussen kopen in verschillende kleuren.

Wat ook leuk is om kanten lint of mooi rode satijnen linten om de potjes te binden. Dan maak je van een simpel potje echt wel iets bijzonders. Je koopt een paar losse bloemen en/of takken en die steek je in de gouden flessen. Ik heb ook wat stompkaarsen gekocht bij de Action, niet duur en je kunt deze daarna nog hergebruiken. Bij deze tafel is het credo: more is more. Dus 5 potjes is echt niet leuk, dan blijven het maar gewoon glazen potjes, je moet er VEEL hebben. Een lichtjeszee moet je creëren.

 

img_2370 img_2345 img_2339 img_2338 img_2336 img_2335 img_2331 img_2327 img_2324 img_2320 img_2319 img_2318 img_2312 img_2310 img_2309

print

You Might Also Like