My favorites

Christmas Food Inspiration

Druk bezig met de voorbereidingen voor de feestdagen? Heb je al de kado’s onder de boom liggen?

Je zal niet de enige zijn die nog helemaal NIET klaar is en ook nog niet weet wat er op het menu komt te staan. Ik heb hier nog wat leuke suggesties voor je!

Christmas Turkey – dit is mijn favoriete hoofdgerecht tijdens de kerstdagen. Het is zo’n traditie, deze hoort er gewoon bij! In deze post vind je ook verschillende bijgerechten.

Turkey-Time Zijn jullie ook al flink bezig met de voorbereidingen?! Ik heb inmiddels lijstjes van lijstjes gemaakt en hoop dat ik morgen alles geregeld krijg! De kalkoen is in ieder geval besteld! #christmas #christmasdinner #turkey #kalkoen #foodporn #food #familydinner

 

Zeebaars en Coquilletartaar – een lekker licht voorgerecht wat er echt wel fancy uitziet, maar helemaal niet zo heel moeilijk is.

zeebaars-4

 

Vichysoisse – een lekker soepje, wat niet duur is, makkelijk te maken en heerlijk. Zeker ook door het broodje met doperwten- ricotta spread.

2016-12-20-16-20-11

 

Gevulde pastarolletjes – Dit is een waanzinnig lekker warm voorgerecht. Niet te duur maar het ziet er prachtig uit

lasagnarolletjes-4

 

Thaise kokossoep met krab – een aziatische soepje, maar dat mag tegenwoordig wel toch? Wel chique door de krab en zo super lekker!

thaise soep met krab

HAVE A HAPPY, MERRY AND VERY TASTY CHRISTMAS XO

print

You Might Also Like