Little Foodies/ My favorites

Mini Blogger

Ik wil even iets laten zien wat ik onlangs heb gevonden. In mijn zoektocht naar leuke verjaardags / sint / kerstkado’tjes kwam ik dit hele leuke camera’tje tegen. Ik ben dus GEK op houten speelgoed. We hebben hier treinbanen, racebanen, houten poppenwagens en dit speelgoed blijft zo veel langer mooi. Deze camera is naast heeeeel stylish ook stevig en robuust, want bij ons in huis met drie kleine kids wil nog wel eens iets sneuvelen. Regelmatig vind ik stukken speelgoed ergens in een hoek waarvan ik geen idee heb waar het ook alweer bij hoorde. Dat probleem heb je met houten speelgoed bijna niet. Daarnaast heb ik er een gruwelijke hekel aan om die batterijen te moeten vernieuwen om de haverklap, heb je met houten speelgoed ook een last van.

Mijn kinderen zien mij heel vaak koken en vervolgens het eten fotograferen. Mijn twee zonen willen me altijd heel graag helpen met het koken, maar mijn dochter vindt het fotograferen dus heel interessant. Meestal geef ik haar mijn Iphone en laat haar meehelpen, maar nu vond ik dus deze houten camera online. Er zit een knopje op dat ze in kan drukken om de foto te maken, ze kan de lens in- en uitzoomen en het allerleukste is dat er op de achterkant een klein krijtbordje zit waar ze haar mooie foto op kan tekenen. Suze loopt hier al dagen rond als een pro met haar camera en heeft inmiddels het hele huis op beeld staan :-))

De camera zit in een mooi doosje met een krijtje en een doekje om alles weer uit te vegen. Er zijn 6 verschillende kleurtjes en je shopt ze op een hele leuke webshop waar je super veel leuke kinderspulletjes koopt: Mini & Momo.

Hoe leuk is dit ook als cadeau, voor de dochter van je vriendin, super origineel toch?

Nou ja dat was dus even een tip van mij over speelgoed, Suze en ik vonden het zo leuk dat we het even met jullie wilde delen!

img_2137 img_2142 img_2161 img_2168 img_2179 img_2185 img_2187 img_2191 img_2207 img_2213

print

You Might Also Like