Events

Hotel Pillows Anna van den Vondel

Amsterdam is een 5-sterren hotel rijker – Hotel Pillows Anna van den Vondel – en ik mocht gister komen proef-eten, daar zegt deze foodie natuurlijk geen nee tegen!

Het is een hotel van de Pillows keten (hoe leuk is deze naam ook) en het is kleinschalig opgezet. Er zijn in totaal 33 kamers en het kleinschalige voelt als een warme deken (of uuuh kussen). Als je hier logeert is het BIJNA alsof je je eigen herenhuis in hartje Amsterdam binnenkomt – I WISH! Het is warm, gezellig, prachtig ingericht en totaal anders als een Marriot, Hilton, Carlton etc. Niets geen grote keten-sfeer waar ze na een week nog je naam niet kennen, maar een warm ontvangst en je krijgt meteen zin om je in de banken te nestelen met een lekker boek. Een hele fijne bijkomstigheid: je achtertuin is het Vondelpark. Hoe lekker is dat! Wie Amsterdam kent weet dat het Vondelpark heerlijk in het centrum ligt dus je kunt vanuit hier te voet lekker op pad.

Ik mocht voor Style My Day samen met een aantal andere bloggers het eten van de menukaart komen testen. Bij het Pillows hotel kun je de hele dag en avond door ontbijten, lunchen en dineren. Mocht jij een lekkere uitslaper zijn en zin hebben in een croissantje om 19u, nou geen probleem hier dus. Ik weet wel waar ik de volgende keer een weekendje quality time ga houden met mijn lief.

Thanks hotel Pillows Anna van den Vondel voor het warme welkom en deze nieuwe hotspot in onze prachtige hoofdstad!

print

You Might Also Like