My favorites

Christmas Presents

Lieve volgers,

In deze mooie maand, de mooiste maand van het jaar mag ik jullie iets cadeau geven! Hoe leuk is dat! Ik heb een merk ontdekt waar ik nu al mega fan van ben. Het heet RainPharma, komt uit Belgie (waar ik ook woon) alles is op natuurlijke basis en heeft de mooiste flesjes en potjes. Staat allemaal beeldig in je badkamer. De eiwitshakes die ik drink na mijn workouts zijn heerlijk en ik heb dus vorige week een product ontdekt waardoor ik dacht: dit merk past HE-LE-MAAL bij Foodies In Heels. Ik heb het over het Charming Broccoli Seed Mask. Wordt gemaakt van broccolizaadjes en het ruikt inderdaad alsof je broccolisoep op je gezicht smeert, niet heel erg lekker – maar mijn huid krijgt er echt een boost van. Voelt elastischer, meer gehydrateerd en ziet er gezond uit. Je kunt dit masker ook op je haar smeren, waardoor het mega gaat glanzen. Dit ga ik zeker testen als ik de volgende keer op vakantie ga naar de zon. Geweldig de kracht van gezonde voeding, zelfs op je huid doet het wonderen.

Mijn andere favoriet is de Balming Face Polish die ik gebruik voor het masker, een facial scrub die ook TOP is. Wat erin zit: wortel, abrikoos, amandel, avocado, druif, jojoba, gember, salie, lavendel en sinaasappel. MAKE THIS FOODIE SMILE! Je huid wordt er ontzettend glad van. Dus na dit setje zie je er weer heerlijk fris en fruitig uit.

Naast deze twee gezichtsverzorgingsproducten is er ook een Bodyoil waar ik weg van ben. Zeker als het koud wordt worden onze huidjes erg droog, dus een fijne olie is heerlijk om je huid gehydrateerd maar niet vettig te maken. Dit is een topper, zeker voor hartje winter en hartje zomer.

Daarnaast een set van 2 prachtige handzeepjes. Met onwijs lekkere geuren: salie & limoengras en salie & rozemarijn. Super mooi als set in je toilet op of de aanrecht. De gele zeep is een cleanser en de groene zit een fijn korreletje in waardoor het meer een scrub is. Gladde handjes verzekerd!

Ok en dan nu het allerbeste nieuws: Ik mag de set handwash (t.w.v 2x €36,95) EN de Body Oil (€54,95) weg geven aan 2 hele gelukkige dames. Dus wil je jezelf verwennen voor de kerst of zoek je nog een heel erg leuk cadeau voor iemand voor onder de boom – ken je iemand die dit helemaal verdient, let me know! En dan krijg jij nog voor de kerst misschien een heerlijk RainPharma pakje cadeau.

HOE? Laat een berichtje achter op mijn FaceBook pagina of tag een vriendin die dit heel erg verdient en komende week kies ik ik twee happy girls – WIHOOOOO.

Alle RainPharma producten zijn te koop bij Instituut Merel.

Liefs Maud

print

You Might Also Like