Geen categorie

Maud 2.0

YESSSSSS. Ik kan jullie met trots mededelen dat het me is gelukt. Ik ben afgelopen oktober begonnen met sporten om zo 5 kilo lichter onder de kerstboom te zitten en het doel is behaald! Mega fijn natuurlijk, zeker omdat ik zo stom was om het in een blog te schrijven – there was no way back! Na 2 rugoperaties vlak na elkaar heb ik heel lang thuis gezeten om te revalideren en kon ik niet sporten. Dat in combinatie met je vervelen, want ik kon het huis niet uit, zorgde ervoor dat ik toch echt wel een paar kilo was aangekomen. Dus ik ben gaan zoeken naar drastische manieren om af te vallen, maar vooral om een sterker lijf te creëren waardoor ik mijn rugproblemen de baas blijf. Ik heb een personal trainer gebeld en ik heb Merel gebeld van Instituut Merel – een afslankingsinstituut in Retie/ Belgie.

Zij heeft een plan voor me opgesteld wat inhield dat ik 2x in de week bij haar kwam en een uur bezig was. We begonnen iedere keer met I-Lipo – een lasertechniek die ervoor zorgt dat vetcellen op probleemzones vrij komen, dit in combinatie met een vacuummassage de het vrijgekomen vet afvoert. Mega relaxte behandeling waar je heerlijk ligt met pads op je buik die lekker warm worden.

Na dit half uur is het wel over met de pret want dan moet er dus ook kei hard gewerkt worden. Dan starten we met de E-Fit, je krijgt een pak aan met 20 verschillende pads die zeer versterkte spiercontracties geven. Met dit pak aan ga je 20 minuten sporten. Heftige workouts die extra zwaar zijn omdat je die spiercontracties ook heel sterk voelt. De combinatie van de 2 behandelingen is er een die goed werkt. Dat blijkt ook, want nu na anderhalve maand is mijn vetmassa echt flink afgenomen, spiermassa toegenomen en ben ik dus 4.8 kilo kwijt. Mijn buik is echt duidelijk slanker en strakker – het schijnt ook heel erg goed te werken tegen cellulitis. Waarschijnlijk nu na de kerstdagen ietsje minder afgevallen…. Maar mijn goede voornemen is om in komende jaar lekker door te gaan bij Merel, want het werkt gewoon echt heel goed! ME HAPPY!

Mijn haren zijn hier gedaan door de leukste kapper van Belgie: Suzy en Merel heeft me opgemaakt voor een kerstdiner!

Dat afvallen niet lukt met alleen kei hard sporten is bij de meeste wel bekend natuurlijk. Ik ben een giga Bourgondiër en hou (net als ongetwijfeld de rest van jullie) absoluut niet van lijnen dus ik heb echt baat bij een lange termijn manier van eten. Ik geloof in de methode van Lijn16 en deze methode vind je ook in mijn Foodies In Shape blogs. Dat is hoe ik nu ook heb gegeten, maar ik hou ook heel erg van gezellige etentjes met familie en vrienden en die weiger ik te skippen. Het leven moet je vieren toch? Dus ik heb me een aantal weken 4 keer per week in het zweet gewerkt, spiermassa gevoed met eiwitten ook met een aantal producten van Linea Vita die je bij Merel in haar webshop kunt kopen. (Probeer vooral de pasta carbonara!) En in de weekenden heb ik wel gelet op mijn eten, maar wat minder streng en heerlijk mijn wijntjes gedronken. Ongetwijfeld had ik meer af kunnen vallen of sneller wanneer ik dit niet had gedaan maar ik heb gekozen voor de minder drastische methode maar wel een die beter bij mij past en waar ik me goed en happy bij voel.

Hoop dat jullie heerlijke feestdagen hebben gehad met al jullie liefste om je heen – en ik wens jullie een prachtig mooi, veelbelovend, spannend en gezond nieuw jaar!

Liefs

print

You Might Also Like