About Me

 

Hi there Food and Fashion Lovers,

Wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Ik ben Maud, Bourgondiër pur sang, zwak voor fashion, mama van drie heerlijke kids en compleet gek van eten. Ik kan er uren over praten. Lekkere stinkkaasjes, verse croissants, chocolade, om maar eens wat te noemen. Jarenlang heb ik alles wat ik lekker vond linea recta in mijn mond gestopt, maar na drie kinderen kom je daar dus niet meer mee weg! Ik had een grote hekel aan sporten, dat gecombineerd met gebrek aan ruggengraat zorgde ervoor dat ik iedere keer een sport maximaal een maand vol hield om er vervolgens weer de brui aan te geven. HET MOEST ANDERS! Nu zal ik je verklappen dat ik een goede stok achter de deur had, ik ben namelijk in oktober 2015 getrouwd en ik kan je vertellen dat ik nog nooit zo gemotiveerd ben geweest, ik ben al aardig wat kilo’s afgevallen en het voelt heerlijk!

Maud schort 1

Sterrenwaardig koken laat ik over aan de sterrenchefs, dat ben ik ABSOLUUT niet! Ik word al moe als ik een eindeloze lijst met ingrediënten zie waarvan ik er standaard een of meer vergeet mee te nemen of die onvindbaar zijn in de supermarkt. Op mijn blog vind je gerechten die makkelijk, snel en vooral allemaal lekker zijn. Want JA ik wil graag slank zijn maar ik ga niets eten wat naar karton smaakt of erger nog, helemaal nergens naar. Mijn recepten op Foodies In Heels zijn precies wat ik ook eet. Na 17.00 uur geen koolhydraten meer en alles gezond, vers en het liefst biologisch.

Check m’n blog regelmatig want al mijn nieuwste creaties zullen hier te zien zijn. Volg me ook op Instagram en op Facebook om te zien wat ik nog meer allemaal doe, zoals lekker vaak uit eten gaan, leuke dingen doen met de kids, shoppen en mijn favoriete hobby: de wereld ontdekken!

X Maud

maud schort 2

Nog geen reacties

Geef een reactie