Styling Box & Cursus

Speciaal voor de feestdagen heb ik iets heel erg leuks voor je. Een unieke styling box + styling cursus waarmee jouw kersttafel in mum van tijd super feestelijk gedekt is. Het allerbeste nieuws is dat deze styling box een kerstsfeer heeft maar dat je de producten die erin zitten moeiteloos kunt gebruiken bijvoorbeeld tijdens de paasbrunch. In de zomer staan ze ook zeker geweldig in combinatie met bijvoorbeeld een boeket droogbloemen. Je kunt met deze producten die ik voor je heb uitgezocht, altijd een mooie basis leggen voor een perfect gedekte tafel.

In een tafel styling cursus die je er gratis bij krijgt, leg ik je precies uit hoe jij de perfecte tafel dekt.

Omdat we het jou graag zo makkelijk mogelijk willen maken deze winter, hoef je net voor Kerst de deur niet uit. Noch voor de aankleding van de tafel, noch voor de boodschappen. Kookpunt Oisterwijk maakt namelijk het allerlekkerste 5-gangen + amuse Kerstmenu voor je, wat ook nog eens heel erg eenvoudig te bereiden is.

De styling box met gratis styling cursus kun je bij mij kopen voor €39. Dit is een box voor 2 personen. Je besteld hem door op knop onder aan de pagina te klikken. Wil jij ook de kerstdinerbox PLUS mijn styling box bestellen, klik dan hier

Scroll naar beneden voor uitgebreide informatie over de boxen.

Hieronder in de video alvast een voorproefje!

Wat zit er in de Styling box?

Gek ben ik op kaarsen en je vindt dan ook per 8-delig pakket (dat voor 2 personen is) 4 verschillende kaarsenhouders, daarnaast 2 servetringen en 2 bloemstukken. Deze zijn door mij samen met mijn vaste bloemiste ontworpen. De bloemstukken drogen in waardoor je er lekker lang van kan genieten. Heb jij met kerst bijvoorbeeld 6 mensen aan tafel dan kun je dus 3 pakketten kopen waarmee je gigantisch veel sfeer creëert. Ik zorg er zelfs voor dat ook de kaarsjes in de box zitten dus dat jij de deur niet meer uit hoeft voor je decoratie, het is all-in. De prijs is €39,00 per pakket. Ieder pakket is voor 2 personen en inclusief styling cursus alleen voor jullie.

Wat houdt de Styling cursus in?

Al deze unieke producten kun je op verschillende manieren stylen, precies naar jouw smaak en dat ga ik je uitgebreid uitleggen in mijn styling cursus. Dus koop je een of meerdere pakketten dan krijg je daarmee ook toegang tot een unieke video waarin ik je precies uit ga leggen hoe je de perfecte tafel dekt. Hierin heel veel tips en tricks voor de mooist gedekte dinertafel, maar ook laat ik je zien dat je deze producten dus ook perfect kan etaleren op je keukentafel als decoratie waardoor je er 7 dagen in de week plezier van hebt. Daarnaast kun je ze natuurlijk iedere keer als je thuis een etentje geeft op tafel zetten. In combinatie met de juiste bloemen en tafellinnen creëer je zo iedere keer een unieke sfeer.

Wat zit er in de Foodbox van Kookpunt Oisterwijk?

Koop je naast de Styling Box ook het Kerstmenu van Kookpunt Oisterwijk? Dan is jouw Kerst dit jaar compleet en kan het eigenlijk niet makkelijker. Wij zorgen dat je je pakketten op kunt halen in ofwel: Oud-Turnhout (B) of in Oisterwijk (NL). Deze foodbox bestaat uit een 5-gangenmenu plus amuse. Bij iedere gang vind je een uitgebreid stappenplan in video wat je gemakkelijk met een QR-code kunt scannen en bekijken vanaf je smartphone of tablet. De menu’s zijn super makkelijk te bereiden, wel met exclusieve ingrediënten, maar we willen het jullie zo makkelijk mogelijk maken met dit stappenplan waardoor er werkelijk NIETS fout kan gaan.

De boxen hoeven dus NIET samen aangekocht te worden maar zijn samen de ingrediënten voor een zorgeloze, stijlvolle en Bourgondische kerst.

Hoe te bestellen?

Er zijn diverse mogelijkheden. Zoals gezegd hoeven de boxen niet samen aangekocht te worden. Kies jij beiden pakketten dan klik je op de eerste link hieronder en dan wordt je doorverwezen naar de pagina van Kookpunt Oisterwijk. Hier mag je je bestelling plaatsen en kun je het vervolgens 24 december ophalen in Oisterwijk of in Oud-Turnhout.

Wil jij alleen de styling box & cursus kopen dan klik je op de BESTEL STYLING BOX & STYLING CURSUS. Hier hebben we ook de mogelijkheid om boxen te versturen. Dus woon jij niet om de hoek, geen probleem. Neem hieronder contact met me op en ik ga het versturen naar België en Nederland. De styling boxen kunnen ook al eerder opgestuurd worden overigens. Vanaf begin december ga ik boxen versturen of kun je ze op afgesproken tijden op komen halen bij me. Zo heb je de hele feestmaand een feesttafel.